چهارشنبه، ۸ فروردین ۱۴۰۳
طعم، لطافت، ارزش غذایی و میزان چربی گوشت گاو بستگی به عوامل زیادی از جمله نژاد، سن حیوان، غذا، برش و تکنیکهای پخت دارد. دو نوع برش وجود دارد که در قیمت و میزان چربی متفاوت هستند. نوع اول برشهای لاغر با میزان چربی کمتر و گرانتر هستند. نوع دوم برشهایی هستند که تا حد زیادی لاغر نیستند و ارزانتر هستند. این برشها میتوانند لطیف و خوشمزه باشند هنگام پخت با تکنیکهایی مانند نرم کردن، مرینهکردن و پخت به آهستگی. برای کاهش میزان چربی، برشهای لاغر را انتخاب کنید.
برای ادغام گوشت گاو به یک سبک زندگی سالم، بهتر است گوشتهای لاغرتر را انتخاب کنید. با این حال، شرایط ممکن است تعیین کننده انتخاب برشهای با محتوای چربی بالاتر باشد. برشهای بالا، پایین و چشم گوشت و گوشتهای سرخ شده و گوشتهای سرلوین بالا از لاغرترین برشها هستند. روش پخت میتواند محتوای چربی را تحت تأثیر قرار دهد. گوشت گاو منابع متنوعی از ویتامینها و مواد معدنی ضروری از جمله آهن، کولین، سلنیم، روی، فسفر، نیاسین و ریبوفلاوین فراهم میکند. همچنین یک منبع پروتئین با کیفیت بالا است؛ به این معنی که بدن قادر به جذب و استفاده از پروتئین به سرعت است.
گوشت گاو را در یخچال زیر ۴۰ درجه فارنهایت یا منجمد در یخچال زیر صفر درجه فارنهایت نگه دارید. گوشت گوساله میتواند برای یک تا دو روز در یخچال نگه داری شود یا برای سه تا چهار ماه منجمد شود. اسٹیک و روستها میتوانند برای سه تا پنج روز در یخچال نگه داری شوند یا برای شش تا دوازده ماه منجمد شوند.
سرخ کردن.
فر را برای 10 دقیقه قبل از پخت گرم کنید. اگر دوست داشتید ادویهجات را اضافه کنید. روی قفسه تاوان پخت و پز قرار داده و داخل فر در فاصله 2-4 اینچ زیر عنصر گرمایی قرار دهید. یک بار برگردانید و بین 8 تا 30 دقیقه پخت کنید. برای کباب، کتلت گوشت یا اسکلوپ ایدهآل است.
ریز کردن.
برشهای گوشت پخته یا گوشت چرخکرده را به سالادها برای پروتئین اضافه کنید.
نیمرو.
اگر دوست داشتید ادویهجات را اضافه کنید. روی گریل در دمای متوسط قرار دهید. روی آن را بگذارید و برای نرمی مورد نظر پخت کنید، یک بار برگردانید. برای کباب، کتلت گوشت یا اسکلوپ ایدهآل است.
نیمه سرخ کردن.
اگر دوست داشتید ادویهجات را اضافه کنید. ظرف را به دمای متوسط گرم کنید، گوشت را اضافه کنید. روغن یا آب اضافه نکنید؛ یا گوشت را پوشانید. گوشت را گاهی برگردانید و به درجه پختخواسته بپزید. برای استیکها یا کتلتهای گوشت یا اسکلوپ ایدهآل است.
سرخ کردن/تفت دادن در تابه.
اگر دوست داشتید ادویهجات را اضافه کنید. از برشهای گوشت ۱/۲ اینچ یا نازکتر استفاده کنید. تابه را به دمای متوسط گرم کنید، روغن را برای پوشاندن زیر تابه اضافه کنید، گوشت را اضافه کنید. گوشت را گاهی برگردانید و 3-4 دقیقه یا به درجه پختخواسته بپزید. برای استیکها یا کتلتهای گوشت یا اسکلوپ ایدهآل است.
حفظ کردن
برای اطلاعات در مورد حفظ گوشت، راهنمای MontGuide افزایش MSU در مورد تهیه مواد غذایی، گوشت و ماهی را بخوانید. به سایت msuextension.org/nutrition بروید و بر روی لینک حفظ مواد غذایی کلیک کنید یا با دفتر افزایش MSU خود تماس بگیرید.
پخت گوشت در دیگ/تفت دادن/کوکر آهسته
تابه را به دمای متوسط گرم کنید، روغن را برای پوشاندن زیر تابه اضافه کنید، گوشت را اضافه کنید و دو طرف آن را سرخ کنید. اگر دوست داشتید ادویهجات را اضافه کنید. گوشت را در قابلمه قرار داده و ۱/۲ تا ۲ پیمانه مایع مثل آبنمک، آب یا آب میوه اسیدی اضافه کنید. پوشانده و روی حرارت کم روی اجاق یا در فر 325 درجه فارنهایت بپزید. برای 1-3 ساعت پخت کنید. برای قطعات بزرگ و کمتر نرم گوشتی مثل زنده گوسفند، گوشت گاو یا قلب گاو ایدهآل است.
پخت.
فر را به دمای 325 یا 425 درجه فارنهایت گرم کنید. گوشت را با چربی به سمت بالا روی یک قفسه در یک تابه کم عمق قرار دهید. اجازه ندهید گوشت در چربی استراحت کند. آب یا پوشاندن گوشت را اضافه نکنید. برای تا 3 ساعت، بسته به اندازه، پخت کنید. برای 15-20 دقیقه اجازه دهید که استراحت کند. برای گوشتهای پختشده یا مرغفه ایدهآل است.
ادویهجات.
تفت دادن در ماهیتس.
قورمه.
https://www.montana.edu/extension/nutrition/nutrition-cooking-culture/food-fact-sheets/beef.html