بدون عذاب وجدان سوسیس و کالباس بخورید!

کراکف پنیری

چهارشنبه، ۱۶ اسفند ۱۴۰۲

کراکوفسکا (‎/krəˈkɒvskə/‎ krə-KOV-skə)[نیازمند منبع] یا سوسیس کراکوف نوعی سوسیس لهستانی (کالباس (اروپای شرقی)) است که معمولاً به شکل برش سرد استفاده می‌شود. نام این سوسیس از شهر کراکوف (پایتخت قرون وسطایی مشترک‌المنافع لهستان–لیتوانی در اواخر قرن شانزدهم) گرفته شده‌است. این سوسیس از تکه‌های گوشت خوک با چاشنی فلفل، فلفل شیرین، تخم گشنیز و سیر که با استفاده از روده بسته‌بندی شده و دودی می‌شوند، تهیه می‌شود.

اما محصولی که در حال حاضر ایرانیزه شده ، نوعی سوسیس در دو نوع پنیری و دودیه البته در قالب بزرگ تر از هات داگ.

امروزم میخواییم آموزش درست کردن کراکف پنیری به روش فرانسوی رو بهتون بدیم.

مواد لازم :

کراکف پنیری به تعداد ساندویچ ها

پنیر رنده شده به ازای هر ساندویچ 150 گرم

نان باگت

گوجه،کاهو،خیارشور

پنیر کف ماهیتابه بریزید سرخ که شد کراکف بزارید وسطش و دورشو بپوشید با پنیر .

و اینک ساندویچش کنید و میل کنید

منابع:

سوسیس کراکوف - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد (wikipedia.org)

مانوش میت | کراکف پنیری 70 درصد مانوش (manooshmeatshop.ir)