این روزا همش صحبت از مصرف بالای پروتئینه و تو تمام رژیم های غذایی شدیدا دارن روش تاکید میکنن. از رژیم کتوژنیک بگیر بیا تا فستینگ...
اما واقعا هر روز مصرف سینه مرغ یا استیک گوشت هم بالاخره یه دورانی داره و دلیل اینکه خیلی ها رژیمشون میشکنن نبود تنوع طعمه و صدالبته وقتی که هر روز باید بزارن و برای خودشون غذای متفاوت از غذای سایر اعضای خانواده درست کنن. به نظر من اگه بشه راهی پیدا بشه هم سریع باشه هم ارزون و هم راحت تر مشخصا تعداد افرادی که به رژیمشون پایبند میشن بیشتر میشن.من خودم این موضل سالیان سال داشتم و باهاش درگیر بودم پس رفتم و تو سایت و مقالات خارجی سرچ کردم و چیزی که به دست اوردم شگفت زدم کرد.
طی تحقیقات من برای تمامی رژیم های درست و اصولی دنیا پایه اصلی مصرف پروتئینه بالاست.هر چیزی که بتونه این پروتئین تامین کنه توی این دسته قرار میگیره.از طرفی غذایی که توی خونه درست میشه تنوع کمتری داره پس در نتیجه ما میتونیم برای ایجاد تنوع در سبد خریدمون از غذای فراوری شده که هم تو چند تا وعده از شر آشپزی راحت بشیم هم اینکه سریع تر بتونیم مصرفش کنیم اما نکته مهم انتخاب فراورده ای که چند تا شرط داشته باشه:
اول اینکه گلوتن نداشته باشه یا درصدش نزدیک به صفر باشه حالا چرا ؟؟؟چون مطالعات نشان میده که گلوتن میتوانه باعث التهاب در روده و روده متورم و فرد دچار سندروم روده تحریک پذیر شود. و مشکلاتی را در روده به وجود میآورد و اجازه میدهد مواد ناخواسته از طریق جریان خون نشت کنند. مشکلاتی مانند درد شکم، گرفتگی، نفخ و گاز معده و اسهال پیش میآید.
دوم اینکه آرد توش نداشته باشه .چرا ؟؟؟چون ارد هیچ خاصیتی نداره و فقط به خاطر قیمت پایینش به عنوان فیلر یا پرکننده برای پایین اوردن قیمت ازش سوء استفاده میشه.در واقع میشه گفت پول گوشت رو میگیرن و بهتون ارد میدن . اردم چون مزه نداره پس هر طعمی بخوان بهش میدن .
سوم دوز نگهدارنده داخلش باید کنترل شده باشه و طبق استاندارد جهانی باشه البته قبلا هم گفتم میتونید استاندارد جهانی از اینترنت پیدا کنید و مطالعه کنید اما همونطور که اونجا هم اشاره کردیم همه چیز دوزی از نگهدارنده رو دارن حتی میوه و سبزیجات پس اگر به میزان کنترل شده مصرف بشه مشکلی پیش نخواهد اومد.
چهارم و مهم تر از همه استفاده از خمیر مرغ در فراورده های گوشتی به صورت بی رویه در ایران!!!!!!!!
بگردید محصولی پیدا کنید که توش هیچچچچچچچچ درصدی از خمیر مرغ مصرف نشه . هیچ درصدی ....
و در نهایت اخرین شرط لازم اینکه محصولی رو مصرف کنید که بتونید ببینید مراحل تولیدشو از صفر تا صد . در واقع فراینده تولید قابل مشاهده به نظرم امروز یک امتیازه چون اگر محصولی درست تولید شه نیاز به پنهان کاری در فرایند تولیدش نیست دقیقا ترجمه این ضرب المثله : (طلا که پاکه چه منتش به خاکه!!!!)